Ellery Cairo (37 jaar): "Ik vond de opleiding Fitness-Trainer A prima en de organisatie was top geregeld! De persoonlijke begeleiding is echt een pre, omdat je altijd terecht kunt met je vragen. Alle opgedane kennis kan ik nu perfect toepassen tijdens onze trainingen bij de dames 1 van FC Twente".

Naima Amdaouech (31 jaar): "De opleiding Fitness-Trainer A bij SportFlow Opleidingen was top! De persoonlijke aandacht en flexibiliteit, in net wat meer tijd steken in de lesstof waar men moeite mee heeft, is echt super! Ik ben heel blij dat ik gekozen heb voor SportFlow Opleidingen".

Joris van Egmond (22 jaar): "Ik train zelf fanatiek en neem altijd mijn vrienden op sleeptouw in het fitnesscentrum. Daar vanuit is de interesse gekomen om de opleiding Fitness-Trainer A te gaan doen. Het voordeel vind ik dat de lesgroepen overzichtelijk zijn en dat er veel ruimte is om vragen te stellen. De docenten zijn zelf actief in het werkveld en daardoor gingen we ook soms wat verder dan de lesstof zelf. Ik volg nu Fitness-Trainer B en hoop eind van het jaar mijn diploma te halen".

Patrick Sman (20 jaar): "Ik ben super blij met het behalen van mijn diploma Fitness-Trainer A en ik ga in 2016 door met Fitness-Trainer B om mijn kennis nog verder te verbreden. Deze ga ik ook volgen bij SportFlow Opleidingen, want de lessen zijn top!"

 

Tommy Muller (53 jaar): "Ik had besloten om een Personal Trainer opleiding te doen en kwam via google bij SportFlow Opleidingen terecht.  Ik heb de opleiding Fitness-Trainer A in maart 2015 afgerond en ben nu bezig met Fitness-Trainer B. Ik hoop deze in 2016 af te ronden en na de 2-daagse cursus Personal Trainer ZZP, lekker voor mezelf aan de slag te gaan als Personal Trainer".


Ineke Haaksman (37 jaar) & Farly Ibrahim (36 jaar): "Wij hadden op hetzelfde tijdstip ons praktijkexamen, dus vandaar deze foto! Wij hebben beide op een andere locatie de opleiding gevolgd, maar zijn beide erg tevreden over de aanpak, de sfeer en de toegankelijkheid tijdens de lessen van SportFlow Opleidingen".

Stephanie Spruyt (45 jaar): "Ik heb de opleiding als zeer prettig ervaren, omdat er tijdens de lessen een ontspannen sfeer hing. De lesstof werd duidelijk uitgelegd en er was voldoende ruimte om vragen te stellen. Ook buiten de lessen om kon ik terecht met vragen, zodat ik een optimale voorbereiding had op mijn examens."

 

 

 

 

 

 

 

Ronald de Boer (25 jaar): "De opleiding is mij goed bevallen en de lesstof werd goed overgebracht door de docent. Doordat wij les kregen in een kleine groep, kreeg ik veel persoonlijke aandacht en begeleiding en kon ik met vragen direct bij de docent terecht".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Corstiaan Auping (21 jaar): "Alles wat mij te wachten stond, werd meteen duidelijk op de website. Ik heb mij online ingeschreven en vanaf de 1e les wist ik dat ik de goede keuze had gemaakt, want de lessen waren duidelijk, heel erg interessant en toegankelijk. Doordat SportFlow Opleidingen lesgeeft aan kleine groepen, is er veel persoonlijke aandacht en genoeg ruimte voor vragen."